Bereikbaarheid

Het atelier is gesitueerd in Uitgeest dat ten noorden van Amsterdam ligt. Het is goed te bereiken met de auto via de A9. Er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Het atelier is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Station Uitgeest is goed te bereiken via Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. 

 

U kunt alleen op afspraak langskomen op het atelier. Met het onderstaande formulier kunt u contact opnemen om een afspraak te maken. Deze afspraak kan binnen en buiten kantooruren. 

 

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Privacy Statement

Restauratie atelier Wessels is een eenmansbedrijf voor de restauratie van keramische, glazen objecten. U kunt contact met mij opnemen met het contactformulier hierboven of door te mailen met atelier.wessels@gmail.com of te bellen met 06-27472071. 

 

Om u te kunnen helpen met een restauratie heb ik enkele gegevens nodig. Het gaat daarbij in ieder geval om uw naam, uw e-mail adres, uw telefoonnummer en gegevens over het te restaureren object. Deze zijn nodig om het contact met u te onderhouden. Een adres zal noodzakelijk zijn als ik het object naar u verstuur met de post of als ik op locatie zal werken. Deze gegevens zullen alleen worden gebruikt om contact met u op te nemen over het te behandelen object. 

 

Alle gegevens die ik verzamel worden offline bewaard en worden niet aan derden verstrekt. Een uitzondering kan zijn dat uw naam wordt gekoppeld aan een object die op de website gebruikt wordt, dit gebeurt pas nadat toestemming wordt gegeven. Dit kan ten alle tijden worden aangepast. De contact gegevens zal ik minimaal 7 jaar bewaren in overeenstemming met de verplichting vanuit de belastingdienst. Dit gaat in vanaf het jaar waarin het laatste contact heeft plaatsgevonden. De informatie over de objecten zal ik langer bewaren. Op deze manier kan een restaurator in de toekomst achterhalen welke materialen en methoden zijn toegepast. Dit kan van belang zijn voor toekomstige onderzoeken of behandelingen van de objecten. 

 

Deze website verzamelt daarnaast enkele gegevens voor analyses die worden uitgevoerd. Daarvoor verwijs ik u naar de link 'Privacyverklaring' onderaan de webpagina.